Site adresi: PM ile verilecek. Site ismi: pazar.... .Com şeklindedir. (Pm atma hakkımı saklı tutuyorum)
Site için istenen fiyat: 1500TL
Sitenin aylık getirisi: Tanıtım & Link Satışına göre değişir.
Sitenin açılış tarihi: 1 aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir: İlanverme sitesi
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 ay / PR değeri kalktı.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Şu an sorguladım yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Şu an sorguladım yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet. Bu tema var: http://www.teknodizayn.net/ilanv7pro2/index.php Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.
Sitede herhangi bir spam yapılmamıştır. Sitenin her hangi bir telif problemi yoktur.
Android Fotoğraf ve Video Gizleme Uygulaması
Ücretsiz ve güvenli şekilde özel fotoğraflarınızı veya videolarınızı kolayca saklayabilirsiniz. Şifreli koruma sayesinden sizden başka kimse resim ve...
Webmaster Forumu Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte gelişen ve büyüyen sektörler arasında yer alan Webmaster mesleği, bugün birçok insanın geçim kaynağı haline gelmiştir. Bilişim ve internet...
Dini hikayeler Oku
Bir çok hikaye türünden ayrılarak dini hikayeler oldukça eski hikaye türlerinden bir tanesidir. Dini hikaye deyince aklımıza sadece kendi dinimiz hakkındaki hikayeler gelse de...
Kısa Hikayeler oku
Kısa hikayede kişi ve olay sayısı azdır. Kimi zaman olaya gerek duyulmaz. Hayatın bir kesiti alınır. Bir "an" ın kısa hikayesi oluşturulur, "insan gerçeği" bir iki yanıyla ele...
İbretlik Hikayeler
İbretlik hikayeler günümüzde yaşanmış olaylardan çok geçmişte yaşanmış çarpıcı ve oldukça dikkat çekici hikayelerdir. Geçmiş zamanda insanların başına gelen olaylar ve bu...
Android Fotoğraf ve Video Gizleme Uygulaması Ücretsiz ve güvenli şekilde özel fotoğraflarınızı veya videolarınızı kolayca saklayabilirsiniz. Şifreli koruma sayesinden sizden başka kimse resim ve...
Android Fotoğraf ve Video Gizleme...